MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
State Kuala Lumpur

Latest News for State Kuala Lumpur in "Entertainment"

Bakat unik Atthibalan

Kuala Lumpur: Sentiasa bersyukur dengan anugerah tuhan dan tidak bermegah diri. Itu antara prinsip dipegang seorang anak muda kelahiran Setapak, di sini yang menggunakan bakat uniknya sebagai 'beatboxer' untuk menghasilkan dendangan rentak muzik India dengan hanya menggunakan lidah, mulut dan bibirnya.

‘Rezeki anak’

Kuala Lumpur: "Saya bersyukur atas tajaan dan penghargaan yang diberikan kepada saya. Apa pun saya harap janganlah ada pihak mempertikaikannya sebab ia mungkin sudah rezeki saya."

Halim Othman akui mahu kahwin

Kuala Lumpur: “Gerak hati saya kuat mengatakan dia orangnya. Doa-doakanlah hasrat saya ini jadi kenyataan,” kata penyampai radio popular Halim Othman mengesahkan hasrat menamatkan zaman bujangnya dengan wanita pilihan dalam masa terdekat.

Radio iM4U FM mula beroperasi

BERMULA 15 September lalu, stesen radio iM4U FM telah beroperasi di sekitar Lembah Klang menerusi frekuensi 107.9 FM. Melihat kepada nama iM4U yang diguna pakai, timbul persoalan adakah stesen itu bertindak sebagai salah sebuah radio saluran kerajaan memandangkan sebelum ini nama itu pernah digunakan dalam kempen 1Malaysia Untuk Belia (1M4U) yang diasaskan oleh kerajaan.

WHAM kekal relevan

GERAKAN Persatuan Wartawan & Penulis Hiburan Malaysia (WHAM) kini mengukuhkan nama dalam industri seni dan hiburan tanah air apabila melakukan pelantikan pucuk pimpinan baharu bagi menerajui persatuan itu.

Saya ikut semua permintaan Usop – Mamat

NAMA pengarah prolifik, Mamat Khalid tiba-tiba menjadi hangat apabila didakwa sedang berdepan perang dingin dengan pelakon Usop Wilcha.

 

Lisa si penghias dan penyalur mesej produk

Portfolio Lisa pernah diisi dengan penglibatannya dalam bidang pengiklanan sejak berusia 11 tahun. Antara iklan komersial yang pernah dibintanginya termasuklah produk minuman Ovaltine dan restoran makanan segera popular McDonald’s.

Kecewa tiada penghujung

Kuala Lumpur: Pelakon dan pengarah, Adlin Aman Ramli dan waris Allahyarham AR Tompel mahu Astro menghentikan terus tayangan telefilem Saloma di saluran Astro First kerana 29 babak membabitkan Tompel adalah tidak benar.

‘Saya tak pernah lari’

Kuala Lumpur: “Saya tak sangka mereka boleh bawa kes ini sampai ke tahap ini? Saya tak pernah lari, tapi sibuk menguruskan banyak perkara untuk pastikan penggambaran filem ini dapat disambung semula secepat yang mungkin.”

Baggio pentingkan integriti

MENERUSI laporan yang dikeluarkan oleh sebuah akhbar mingguan tempatan baru-baru ini, penyanyi rock era 90-an, Baggio dilaporkan telah menyelar tindakan sebuah stesen televisyen berbayar menerusi laman Facebook miliknya.