MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
State Kuala Lumpur

Latest News for State Kuala Lumpur in "Entertainment"

‘Hanya lakonan’

Kuala Lumpur: Pelakon Kamal Adli, 29, menafikan dia melangsungkan pernikahan dengan pelakon Emma Maembong selepas gambar mereka ‘berkahwin’ menjadi viral di Internet sejak beberapa hari lalu.

Nabil selamat di Makkah

Kuala Lumpur: Pelawak dan pengacara, Nabil Ahmad, 32, yang kini berada di Makkah bagi mengerjakan ibadah haji memaklumkan dia berada dalam keadaan selamat.

Uqasha Senrose mohon maaf

Kuala Lumpur: Pelakon Uqasha Senrose, 23, memohon maaf kepada media berikutan salah faham yang berlaku sebelum ini.

'Kasihan dia tidak ada kerja'

Kuala Lumpur: Pelakon Almy Nadia bersimpati dengan pendatang baru Fara Mendoza yang didakwa sengaja mencetus provokasi bagi meraih publisiti murahan dengan mengaitkan dirinya dan isu WeChat yang sudah lama selesai.

Tak perlu ganti Che Ta

Kuala Lumpur: Pengarah muzik dan pengkritik tetap Akademi Fantasia (AF) 2015, Datuk Ramli MS mencadangkan kerusi juri tetap yang ditinggalkan Rozita Che Wan atau Che Ta susulan pengundurannya Ahad lalu tidak digantikan sesiapa.

Zuriat sulung Lisa Yusry

Kuala Lumpur: Pelakon popular Lisa Surihani, 29, selamat melahirkan bayi perempuan seberat 3.4 kilogram di pusat perubatan swasta, di sini, pada jam 11.44 malam tadi.

Astro akur keputusan Che Ta

Kuala Lumpur : Astro selaku penyiar program realiti Akademi Fantasia (AF) 2015 akur dan menghormati keputusan Rozita Che Wan, 42, yang mengesahkan menarik diri sebagai juri tetap program berkenaan semalam.

Uqasha Senrose nafi buka tudung

KUALA LUMPUR – Pelakon jelita, Uqasha Senrose menafikan gosip yang mendakwa dia sebagai selebriti berhijab sanggup membuka tudung apabila mengunjungi sebuah kelab malam di ibu kota.

Pembikin filem digesa hasilkan karya bertaraf antarabangsa

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak menggesa pembikin-pembikin filem Malaysia supaya keluar daripada zon selesa dan berusaha untuk menghasilkan karya-karya bertaraf antarabangsa.

 

Sheera Iskandar tamat zaman bujang

Kuala Lumpur: Pelakon Sheera Iskandar, 30, selamat melangsungkan pernikahan dengan jejaka pilihannya, Abdullah Harun, 31, di Ara Damansara, dekat sini, kira-kira 8 malam semalam.