MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
State Kuala Lumpur

Latest News for State Kuala Lumpur in "Entertainment"

Plan B satukan empat sahabat

SELAMA ini, penonton sudah acapkali disajikan dengan cerita yang berkisar tentang cinta tetapi kali ini ada sedikit kelainan dalam drama bersiri terbaharu berjudul Plan B.

Amber cari pengarah Melayu

Bergelar model, pelakon dan personaliti bertaraf antarabangsa bukan alasan untuk wanita tinggi lampai ini mendabik dada. Bahkan, selama lebih 10 tahun berkecimpung dalam dunia glamor, pencapaiannya bukan alang-alang dan tidak terkira.

Lebaran cara Sabhi, Dafi dan Sherry

TIGA anak seni yang sedang menempa nama dalam industri seni tanah air digabungkan dalam satu sesi fotografi. Bagaikan sudah serasi bersama, ketiga-tiga anak seni ini tidak kekok diminta untuk bergambar bersama.

Suasana raya tiga ternama

TANPA kehadiran kaum keluarga dan sanak saudara, sambutan Aidilfitri pasti tidak bermakna. Itu ungkapan yang sering kita dengar mengenai pengertian Aidilfitri saban tahun.

Dazrin, Amyra tak jadi kahwin

Kuala Lumpur: Kunjungan pelakon muda Amyra Rosli ke Balai Berita di sini, petang semalam yang disangkakan untuk mengedarkan kad jemputan perkahwinannya dengan pelakon Dazrin Kamarudin, Jumaat ini, meleset apabila perkara sebaliknya berlaku.

Kenapa berat badan Marsha susut

Marsha Milan Londoh, 29, tiba di studio Balai Berita empat hari sebelum Aidilfitri baru-baru ini dengan susuk tubuh yang sedikit susut.

Ayu Raudhah Anggap Rita Rudaini Bersikap Melampau

Ayu Raudhah Anggap Rita Rudaini Bersikap Melampau

 

 

 

 

 

Konsert Kemuncak Suria FM Kembali 29 September Ini

Konsert Kemuncak Suria FM Kembali 29 September Ini

 

Tiket 'Lawak Ker Der 2' Laris 2,000 Keping Dalam 4 Hari

Mohamed Juhari teruja dengan musim kedua pementasan Lawak Ke Der 2 yang bakal dipentaskan pada 28 September hingga 3 Oktober depan.

Zizan bakal sertai stesen radio Era FM

Zizan bakal sertai stesen radio Era FM