MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
State Kuala Lumpur

Latest News for State Kuala Lumpur in "Entertainment"

Tiga artis terkejut foto anak disiar dalam laman web lucah

KUALA LUMPUR – Industri hiburan tanah air semalam gempar apabila tiga orang selebriti berdepan mimpi ngeri selepas gambar anak mereka dimasukkan ke dalam sebuah laman web pornografi.

Ibu Johan As’ari meninggal

Subang Jaya: Selepas empat hari koma di Institut Kanser Negara, Putrajaya, ibu kepada pelakon Johan Arrif As'ari atau terkenal dengan panggilan Johan As’ari meninggal dunia pagi tadi.

Stacy rimas isu agama

Kuala Lumpur: Penyanyi Stacy berpendirian untuk tidak menghebahkan kepada umum sebarang perkembangan berhubung dakwaan kononnya dia sedang mendalami Islam seperti yang kecoh diperkatakan, kebelakangan ini.

Keith Foo didenda RM100 maki polis

Kuala Lumpur: Pelakon popular, Keith Foo didenda RM100 oleh Mahkamah Majistret selepas mengaku salah mengeluarkan perkataan kesat terhadap polis trafik, Mac lalu.

 

Juara Pujaan milik Syahz

KUALA LUMPUR: Selepas sembilan minggu bersiaran, Juara Pujaan akhirnya menjadi milik Mohamad Syahrul bin Mohamad atau Syahz, 28 yang disiarkan secara langsung di TV2 dari Auditorium Perdana, Angkasapuri sebentar tadi.

'Saya tak ambil dadah la'

Kuala Lumpur: Pelakon berdarah kacukan Julia Ziegler, 31, menafikan dia mengambil bahan terlarang seperti didakwa pihak tertentu berikutan tubuhnya kurus dan langsing mendadak.

Konsert David Foster bersama lima bintang

Kuala Lumpur: Komposer dan pemuzik antarabangsa, David Foster akan mengadakan persembahan bersama lima bintang terkenal di Arena of Stars, Genting Highlands pada 14 Ogos ini.

Bakat orang Asia luar biasa

Kuala Lumpur: Dua Juri program realiti Asia's Got Talent menerima dengan hati terbuka siapa bakal menjadi juara program itu walaupun mereka mempunyai peserta pilihan.

‘Yuna belum bertaraf antarabangsa’

Kuala Lumpur: Penerbit album dan komposer tersohor David Foster, 65, berpendapat penyanyi popular tanah air Yuna belum bersedia bergelar penyanyi bertaraf antarabangsa.

Pernah gadai barang kemas

SEPANJANG perbualan, tidak pernah lekang dari mulut lelaki ini untuk menyatakan bagaimana istimewa wanita bernama Rozlinawaty Ismail, 33, dalam hidupnya. Johan juga percaya, dalam menghargai isteri yang banyak berjasa dalam hidupnya, satu-satunya cara menzahirkan rasa penghargaan itu adalah dengan cuba memenuhi apa sahaja yang dihajati sang isteri.